Uitwisselingsplatform

Beste lopers,
Na de lezing over hardlopen en spiritualiteit en de daaropvolgende interreligieuze discussie ontdekten we hoe verrijkend het voor ons is om onze ervaringen en gedachten over hardlopen uit te wisselen. Tegelijkertijd hebben we elkaar op deze manier intensiever leren kennen. Daarom willen we graag een platform creëren met onze uitwisselings- en discussieforum rondom het lopen, dat het rijke spectrum van onze lopende ervaringen en reflecties zichtbaar maakt voor zoveel mogelijk andere lopers en uitnodigt tot uitwisseling en discussie.
Voel je vrij om je indrukken en gedachten op onze homepage te zetten. Het kunnen ervaringsrapporten, verdere reflecties en andere indrukken zijn. Het kunnen ook gedichten, liedjes of andere werken zijn, die door u zijn gemaakt – geïnspireerd door het rennen. De vele perspectieven op onze lopende ervaringen kunnen niet alleen zichtbaar worden, maar moedigen de een of de ander ook aan om zijn eigen visie te publiceren.
Ons platform is een nieuw en spannend experiment dat we met u beginnen.
Wij verheugen ons op uw bijdragen!

Één reactie op “Uitwisselingsplatform”

  1. Vandaag weer met een groep vanuit Boekelo, Ahaus en Nijmegen naar Luxemburg afgereisd om opnieuw deel te nemen aan het “Run for a united world” weekend.
    Naast het hardloopevenement gaat het om het contact tussen de verschillende religies over de gehele wereld.
    Fijn dat we op deze manier in vrede bij elkaar kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *